Produse 
 
 
Cum livram?


1. Ridicare de la sediul firmei

2. Fan Courier: 
- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 20 RON primul kg si se adauga 1 RON/kg pentru fiecare kg suplimentar. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la FAN COURIER.
- Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 15 RON primul kg si se adauga 1RON/kg pentru fiecare kg suplimentar.
Posibilitate deschidere colet Fan Courier contra unei taxe suplimentare de 5 lei 

3. GLS:

- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 20 RON pe colet pana la 2 kg. Taxa de transport se modifica in functie de numarul de colete si greutate.
 Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta primita de la GLS.
- Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 15 RON pe colet pana la 2 kg Taxa de transporta se modifica in functie de numarul de colete si greutate 

4. Alt curier agreat de dvs. (ex.  Cargus)
Daca doriti sa trimitem comanda printr-un ALT CURIER agreat de dvs. (ex. CARGUS) va rugam sa specificati denumirea firmei de curierat la INFORMATII LIVRARE/PLATA. Costul transportului este platit de dvs direct la firma de curierat.


Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Promoţii

toate promoţiile

 
 
 
 
 
 


Viziteaza magazinul WorldNET.ro pe ShopMania  Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul pe Cauti.ro